Priligy

Kupite Generički Priligy Dapoxetin 30, 60, 90 mg bez recepta u apoteci

Priligy dugo i uspešno se koriste u medicinske svrhe. Ovi lekovi mogu biti assigned ljudima koji pate od loše trajanje sexualnog odnosa. Lekovi ove grupe su pozvani da odloži trenutku nastanka ejakulacije. Oni se ne koriste za borbu sa erektilnom disfunkcijom.

Kupite Generičk Dapoxetin bez recepta, možete da u bilo koje vreme koristeći naš sajt. U katalogu su predstavljeni Generički po demokratičnoй ceni. Naručite Priligy možete bezbedno i poverljivo, ako namenski dokazanim onlajn apoteke.

  • Brzi početak akcije
  • Trajni efekat
Sigurna Transakcija
Posetite veze do sertifikata na stranici za naplatu
Načini plaćanja

Priligy Generic 60mg

Pakovanje Cena Po Tableti Štednja Bonus
60mg x 10 tablete
5304 рсд
530 рсд 0 рсд - Kupiti
60mg x 20 tablete
10590 рсд / 8610 рсд
431 рсд 1980 рсд + 4 tablete Kupiti
60mg x 30 tablete
15898 рсд / 11878 рсд
396 рсд 4020 рсд + 6 tablete Kupiti
60mg x 60 tablete
31788 рсд / 20388 рсд
340 рсд 11400 рсд + 8 tablete Kupiti
60mg x 90 tablete
47675 рсд / 29585 рсд
329 рсд 18090 рсд + 10 tablete Kupiti
60mg x 120 tablete
63567 рсд / 38007 рсд
317 рсд 25560 рсд + 10 tablete Kupiti
60mg x 180 tablete
95423 рсд / 55103 рсд
306 рсд 40320 рсд + 10 tablete Kupiti

Primer koverte
Primer koverte
Vaša narudžba će biti sigurno upakovana i isporučena u roku od 24 sata. Evo kako izgleda pakovanje (immagini reali dell'articolo inviato). Ima veličinu i izgled običnog pisanja (24x11x0,7 cm) i neće propustiti sadržaj.

Način isporuke
Експрес достава
Vreme isporuke
4-11 радних дана
Cena
1758 рсд
Međunarodni prevoz
Zaštita i sigurnost
Diskretno pakovanje
Garancija privatnosti i anonimnosti
Dostava vaše porudžbine u roku od 21 dana
100% zagarantovana isporuka.

Namena i funkcija Priligyja

Priligy se može koristiti od strane svakog punoletnog muškarca koji nema kontraindikacije za njegovu upotrebu. Ovaj lek se zasniva na delovanju aktivne supstance Dapoksetin, koja omogućava usporavanje napredovanja orgazma. Iako muškarci retko otvoreno govore o svojim seksualnim problemima, rana ejakulacija je veoma česta i može biti uzrokovana stresom, nezdravom ishranom, sedentarnim načinom života i drugim faktorima. Uzimanjem Dapoksetina, ovi problemi mogu biti zaboravljeni. Priligy se može koristiti situaciono ili redovno, a njegova upotreba ne dovodi do formiranja navike.

Kako deluje (mehanizam delovanja), aktivna supstanca (Dapoksetin), efekat

Dapoksetin i Sildenafil se mogu koristiti zajedno, jer ove aktivne supstance deluju na različite faktore koji dovode do problema u seksualnom životu ljudi. Dok Sildenafil blokira tip 5 PDE (fosfodiesterazu 5) i izaziva erekciju, Dapoksetin pomaže odgađanju ejakulacije. Vreme nastanka ejakulacije zavisi od stanja nervnog sistema. Dapoksetin deluje tako da inhibira prekomernu apsorpciju serotonina, što omogućava zaboravljanje na rano ejakulaciju i potpuno uživanje u seksualnom odnosu.

Efekat Generičkog Priligyja dovodi do akumulacije serotonina između neurona, što omogućava pravilan rad receptora. Kao rezultat toga, seksualni čin se obnavlja, ali Priligy ne izaziva poremećaj u radu nervnog sistema, tako da osetljivost muškaraca na stimulaciju ostaje ista.

Prijem (kada, koliko, kada počinje da deluje Generički Priligy, trajanje)

Generički Priligy se uspešno koristi za lečenje rane ejakulacije, jer efekat njegove upotrebe nastupa u roku od 1-3 sata. Brzina akumulacije optimalne koncentracije Dapoksetina u krvi zavisi od metabolizma u organizmu osobe. Da bi se ubrzao efekat, Priligy treba uzeti uz čašu čiste vode. Takođe, tokom uzimanja leka treba izbegavati masnu hranu u ishrani.

Šta treba još da znate pre uzimanja?

Generički Priligy se ne preporučuje za upotrebu kod muškaraca koji imaju sledeće bolesti u svojoj medicinskoj istoriji:

· Srčana insuficijencija;

· Insuficijencija jetre;

· Insuficijencija bubrega;

· Koronarna bolest;

· Poremećaji mentalnog karaktera.

Lek nije pogodan za osobe koje su imale priapizam.

Doziranje

Pre kupovine Dapoksetina treba se posavetovati o optimalnoj dozi leka. To može biti 30, 60 ili 90 miligrama aktivne supstance. Samo lekar može odrediti individualnu dozu leka. Povećanje doze može izazvati negativne reakcije, stoga se treba osloniti na savet zdravstvenog radnika. Početno lečenje rane ejakulacije treba započeti sa dozom od 30 mg.

Interakcija

Provođenje medicinskog pregleda pre upotrebe Priligyja omogućava izbegavanje mnogih negativnih efekata njegove primene. Alkohol i Dapoksetin ne bi trebalo konzumirati zajedno, jer alkohol može izazvati preranu ejakulaciju, pospanost i glavobolje. Priligy i drugi lekovi treba uzimati samo uz dozvolu lekara. Neki od njih uključuju:

· Inhibitore CYP3A4;

· Inhibitore preuzimanja serotonina;

· Blokatore monoaminooksidaze;

· Antidepresive.

Kompletan spisak lekova koji se ne smeju kombinovati sa Dapoksetinom može se dobiti od lekara.

Kontraindikacije

Generički Priligy se ne preporučuje za upotrebu kod pacijenata koji imaju alergijsku reakciju na komponente koje se nalaze u sastavu leka. Priligy se ne koristi kod mladih osoba koje nisu dostigle punoletstvo. Dapoksetin ne deluje u ženskom telu. Aktivna supstanca ne utiče na sposobnost upravljanja vozilima. Upotreba Generičkog Priligyja može izazvati pospanost i vrtoglavicu, pa piloti trebaju biti oprezni prilikom uzimanja ovog leka.

Nuspojave

Među neželjenim reakcijama koje supstanca može izazvati, treba istaći:

· Pad pritiska;

· Otežano disanje;

· Mučninu;

· Curenje iz nosa;

· Alergijske reakcije kao što su crvenilo kože.

Kod većine muškaraca koji iskusili neželjene reakcije, one su trajale kratko vreme i bile blage. U slučaju da se javi ozbiljan nepovoljan efekat i da muškarcu prouzrokuje ozbiljne probleme, treba se obratiti lekaru i odmah prekinuti uzimanje Priligyja.

Predoziranje

Dapoksetin treba uzimati prema preporuci lekara i u skladu sa uputstvima proizvođača. U slučaju predoziranja, osoba treba biti oprezna zbog mogućih ozbiljnih neželjenih reakcija. Eliminacija negativnih efekata može se postići samo kroz simptomatsko lečenje.

Skladištenje

Dapoksetin treba čuvati na sobnoj temperaturi u originalnom pakovanju. Prostorija treba da ima dobru ventilaciju i da bude nedostupna deci i direktnoj sunčevoj svetlosti. Nakon isteka roka trajanja, Priligy se više ne sme koristiti.

  • Popularni proizvodi
10mg | 20mg | 40mg | 60mg | 80mg
319 рсд tableta
25mg | 50mg | 100mg | 120mg | 130mg | 150mg | 200mg
281 рсд tableta
10mg | 20mg | 40mg | 60mg
323 рсд tableta