Najčešća pitanja

Da li je registracija potrebna za izvršenje narudžbine?

Ne. Da biste napravili porudžbinu, dodajte potrebnu robu u korpu, a zatim kliknite na dugme za naručivanje.

Ne razumem pripreme. Šta je najpogodnije za mene?

U našem katalogu proizvoda opisani su njihovi efekti i odstupanja u zdravlju pod kojima bi trebali biti pijani. Istražite ove informacije detaljno: pomoći će vam da izaberete lek koji vam najviše odgovara. Ako vam ove informacije nisu dovoljne, prvo kupite minimalnu dozu i odredite odgovarajući lek u praksi.

Koja je razlika između generičkih lekova za potenciju?

Generički Sildenafil citrat se preporučuje za povećanje potencije. Generički Cialis je pogodan za muškarce za poboljšanje erekcije. Generički Levitra je propisana za poboljšanje seksualne aktivnosti. Generička Dapoksetin se uzima za produženje seksualnog odnosa. Bilo koje ženske patogene se preporučuju za primanje radi eliminacije neprijatnih osećanja tokom seksa. Pomaže opuštanju. Povećava lučenje maziva. Poboljšava orgazam.

Da li generici deluju kao original?

Da, generici imaju ista medicinska svojstva, jer sadrže iste aktivne sastojke kao original. Takođe postoji i druga strana: nuspojave generika i brenda takođe se poklapaju.

Gde praviš lekove koje prodajete?

Sve lekove predstavljene u našem izlogu proizvode u Indiji takve farmaceutske fabrike kao što su Ajanta, Zora, Fortune Healthcare, Cipla, Centurion Lab.

Možeš li da garantuješ kvalitet svojih tableta?

Da, svi lekovi se dvostruko testiraju - u fabrici u Indiji i u skladištu naše prodavnice u Srbiji. Dejstvo tableta je identično kao dejstvo brendiranih lekova. Zbog toga je kvalitet tableta zagarantovan.

Meki tableti: šta je to?

Glavna karakteristika soft tableta je brzina delovanja na telo. Takvi lekovi se rastvaraju ispod jezika i deluju u proseku 15 minuta brže od običnih. Terapeutski efekat je vidljiv 10 minuta nakon upotrebe.

Imam problema sa erekcijom iz straha od neuspeha. Da li trebam da uzmem tvoje tablete da bih rešio ovaj problem ili ću se vratiti u normalu?

Naravno, koren vašeg problema je uglavnom mentalni i prvo morate da se konsultujete sa psihologom. U isto vreme, prilično su česti slučajevi kada prisustvo Viagre u džepu jakne čini čoveka jačim i samouverenijim u seksualnom smislu.

Kako se pakuju pilule za potenciju?

Pripreme za povećanje potencije se pakuju u firmirane kutije, unutar njih - blisteri sa tabletama. Broj tableta u svakom blisteru je različit, u zavisnosti od vrste pripreme. Prilikom slanja, narudžbine se pakuju u neprozirnu kutiju bez identifikacionih oznaka, što pomaže u očuvanju privatnosti paketa.